AKCIA! PRI OSOBNOM ODBERE NA PREDAJNI DOPRAVA ZDARMA

Apple iPhone 14 Pro 128GB Space Black Nový z výkupu

Apple iPhone 14 Pro 128GB Space Black Nový z výkupu

Viac pohľadov

  • NOVÉ Z VÝKUPU

Napísať recenziu

SKU: 2300000147

Značka: Apple


Nie je na sklade


869,99 € bez DPH 869,99 €

Kúp tento mobil lacnejšie o 90€

Pozrieť ponuku

Osobitný režim DPH (0%), podľa §66 zákona č. 222/2004 Z.z. Nie je možné uplatniť odpočet DPH.

Ceny v eshope a na predajni sa môžu líšiť

Smartfón Apple iPhone 14 Pro disponuje kvalitným 6,1" Super Retina XDR OLED displejom so svetelnosťou až 2000 nitov, 6-jadrovým procesorom A16 Bionic či skvelým 48 Mpx hlavným fotoaparátom.


Čítať viac

Nové z výkupu

Produkty označené ako "Nové z výkupu":

  • neboli nikdy používané
  • na produkte je originálna ochranná fólia
  • balenie obsahuje kompletné, nerozbalené príslušenstvo.
  • originál krabica môže byť otvorená z dôvodu kontroly kompletnosti obsahu balenia 

Záruka 24 mesiacov



Detaily

Apple iPhone 14 je tu

Spoločnosť Apple nám po mesiacoch čakania predstavila úplne nový iPhone 14, ktorý je dostupný v štyroch samostatných verziách. Zariadenie sa spolieha na ploché hrany, v zadnej časti sú diagonálne fotoaparáty a vpredu aktualizovaný notch z roku 2021, ktorý je o 20 % menší než pôvodná verzia. Miernou zmenou prešli aj farby, pričom novými variantmi sú Space Black (čierna), Deep Purple (fialová), Silver (strieborná) a Gold (zlatá).

1

Superrýchly čip 

Rýchlejší 6-jadrový procesor hladko a efektívne zvláda náročné pracovné zaťaženie. Takmer 16 miliárd tranzistorov pre špičkovú rýchlosť a efektivitu. Neurónový motor zvláda takmer 17 biliónov operácií za sekundu umožňujúce analýzu pixel po pixeli aby mohol optimalizovať vaše fotografie. 5-jadrový GPU s 50 % väčšou šírkou pásma pamäte pre komplexnú grafiku v najnovších mobilných hrách. Pokročilý ISP podporuje kreatívnu flexibilitu štvorpixelového snímača. Energeticky efektívny výkon umožňuje A16 Bionic bežať pri vysokých rýchlostiach dlhšie.

1

Obrovská obrazovka v špičkových farbách

Displej Retina XDR ponúka širokú škálu možností. Technológia OLED poskytuje neuveriteľný kontrast pre jasnú bielu a skutočnú čiernu. Vďaka vysokému rozlíšeniu a farebnej presnosti vyzerá všetko ostré a verné.

Počas týchto jasných a slnečných dní teraz displej Super Retina XDR vonku dosahuje vrchol 2 000 nitov, čo je dvakrát jasnejšie ako predtým a najvyšší maximálny jas zo všetkých smartfónov. Takže text vyskočí priamo z obrazovky.

Fotografie a HDR videá tiež získajú veľkú podporu, maximálny jas až 1600 nitov, čím sa iPhone dostane na rovnakú úroveň ako Pro Display XDR. Filmy, relácie a dokonca aj filmy, ktoré ste nakrútili na iPhone, vyzerajú skutočnejšie ako kedykoľvek predtým.

Technológia ProMotion umožňuje variabilnú obnovovaciu frekvenciu od 10 do 120 krát za sekundu. Hladko a inteligentne sa zvyšuje, keď potrebujete výnimočný grafický výkon, a klesá, aby šetril energiu, keď nie. Hrajte, hráči.

1

Obrovský skok vo fotografiách

Predstavujeme úplne nový 48MP hlavný fotoaparát s pokročilým štvorpixelovým snímačom. iPhone 14 Pro zvyšuje latku toho, čo dokáže 48 megapixelov, poskytuje štvornásobné rozlíšenie v ProRAW pre ohromujúce detaily v každej plodine.

Štvorpixelový snímač na hlavnom fotoaparáte vyťaží maximum zo 48 megapixelov tým, že sa prispôsobí tomu, čo snímate. Väčšinu fotografií chcete optimalizovať na zachytenie svetla. Nový snímač teda zoskupuje štyri pixely do jedného veľkého štvorbodového pixelu, ktorý zbiera 4x viac svetla a vytvára okázalo lepšie fotografie pri praktickej veľkosti 12 MP.

Inokedy je lepšie optimalizovať na detaily. V týchto prípadoch snímač využíva každý jednotlivý pixel, čím poskytuje kreatívnejšie možnosti snímania a úprav v profesionálnych pracovných postupoch. Pre dokonalú kombináciu detailov a flexibility fotografujte v ProRAW s rozlíšením 48 MP. Nový model strojového učenia prináša ostrejší obraz a menej šumu pre bezprecedentné detaily. Svoje fotografie tak môžete prerámovať pri zachovaní úžasného rozlíšenia. Vitajte v úplnej kreatívnej kontrole.

1

Vyskúšajte špičkové fotografie a videá

Nový kamerový systém Pro pridáva k rozsahu priblíženia teleobjektív s 2x optickou kvalitou, vďaka čomu máte do vrecka veľa flexibility. 

Štvorpixelový snímač nám umožňuje ísť nad rámec troch pevných objektívov kamerového systému Pro a vytvoriť ďalší 2x teleobjektív. Čo rozšíri vaše možnosti priblíženia na 0,5x, 1x, 2x a 3x. Tento nový teleobjektív využíva prostredných 12 megapixelov štvorpixelového snímača na poskytovanie fotografií v plnom rozlíšení a videí 4K bez digitálneho priblíženia. A funguje v režime Portrét, Časozber a Pano, čo znamená, že nádherné fotografie a videá z blízka sú vzdialené len ťuknutím. Vďaka svojej obľúbenej ohniskovej vzdialenosti a skvelému rozlíšeniu je 2x ideálnou voľbou pre režim Portrét.

Aby sme posunuli hranice fotografovania pri slabom osvetlení, začali sme s väčšími snímačmi, ktoré zachytia výrazne viac svetla. Potom sme pridali úplne nový Photonic Engine, náš obrazový kanál, ktorý mení hru. Umožňuje Deep Fusion, ktorá spája najlepšie pixely z viacerých expozícií do jednej fenomenálnej fotografie, prebiehať skôr v procese na nekomprimovaných obrázkoch. Tým sa zachová oveľa viac údajov, aby sa dosiahli jasnejšie, živšie farby a krásne detailné textúry pri menšom osvetlení ako kedykoľvek predtým. Nový Adaptive True Tone blesk upravuje vzor a intenzitu deviatich LED diód v závislosti od ohniskovej vzdialenosti fotografie, takže váš objekt sa vždy objaví v tom najlepšom svetle.

1

Filmový režim teraz sníma v rozlíšení 4K HDR pri 24 snímkach za sekundu, štandard filmového priemyslu. Nech vaši ľudia zavolajú našim ľuďom. Teraz môžete bez problémov upravovať ďalšie profesionálne zábery v rozlíšení 4K pri 24 alebo 30 snímkach za sekundu. Po nasnímaní môžete dokonca upraviť hĺbkový efekt.

Či už natáčate z terénneho SUV alebo bežíte vedľa svojho objektu, vyskúšajte režim Action pre plynulé videá z ruky, nie je potrebný žiadny kardan. Jediný smartfón na svete, ktorý vám to umožní snímajte, prezerajte, upravujte a zdieľajte v ProRes alebo Dolby Vision HDR Systém troch kamier.

1

Zachyťte svoje najostrejšie a najfarebnejšie detailné zábery a skupinové zábery vďaka novému prednému fotoaparátu TrueDepth s automatickým zaostrovaním a väčšou clonou. 

Teraz, keď dokáže kamera TrueDepth automaticky zaostriť na viacero objektov naraz, budú všetky vaše selfie – od úžasných detailov až po skupinové zábery – vyzerať najostrejšie. 

A väčšia clona prepúšťa oveľa viac svetla, čím sa zachytia jasnejšie farby a jemnejšie detaily v scénach so slabým osvetlením. O 38 % lepší výkon pri zbere svetla pre viac detailov a menej šumu na fotografiách a videách.

1

Budúcnosť SIM kariet

eSIM robí veci jednoduchými. Môžete si aktivovať svoj nový iPhone alebo pridať operátorov digitálne, takže budete okamžite volať a písať SMS. A na rozdiel od fyzickej karty sa eSIM nedá odstrániť, ak sa váš iPhone stratí alebo vám ho ukradnú. eSIM vám to umožní viaceré telefónne čísla a dátové programy na jednom telefóne. Pred cestou si aktivujte eSIM pre krajinu, ktorú navštevujete.

1

Funkcie ktoré dokážu zachrániť život

S funkciou núdzové SOS majte pokoj v duši ak ste mimo siete. Ak nemáte mobilnú službu alebo Wi-Fi, iPhone vám umožní posielať SMS na tiesňové linky cez satelit. Funckia Crash detection vám zavolá pomoc keď nemôžete. iPhone 14 dokáže rozpoznať vážnu autonehodu, potom zavolať na číslo 112/911 a upozorniť svoje núdzové kontakty.

1

Tvoja fotka tvoje písmo tvoj iPhone

iOS 16 vám umožňuje prispôsobiť si uzamknutú obrazovku novými zábavnými spôsobmi. Navrstvite fotografiu, aby vynikla. Sledujte svoje krúžky aktivity. A sledujte živé aktualizácie zo svojich obľúbených aplikácií.

1

Dynamic Island a Always-On displej

Predstavujeme Dynamic Island, skutočnú inováciu spoločnosti Apple, ktorá pozostáva z hardvéru a softvéru a niečo medzi tým. Ponúka hudbu, športové výsledky, FaceTime a oveľa viac, to všetko bez toho, aby vás odvádzalo od toho, čo robíte. Dynamic Island spája zábavu a funkcie ako nikdy predtým a zlučuje vaše upozornenia, upozornenia a aktivity do jedného interaktívneho miesta. Je integrovaný v celom systéme iOS 16 a dokáže pracovať so všetkými druhmi aplikácií, aby ste hladko našli to, čo potrebujete, práve vtedy, keď to potrebujete. Plynule sa rozširuje, aby upútala vašu pozornosť, váš tím práve skóroval, potom zas zastrčí. Svoju najbližšiu odbočku môžete vidieť v Mapách, dotykom a podržaním môžete ovládať svoju hudbu a dokonca môžete sledovať svoj Lyft pri písaní textových správ s priateľmi.3 Jednoduché. Intuitívne. Nádherné.

Inováciám sa darí, keď prinášate hardvér, softvér, a tímy spolu, ako to dokáže len Apple. O 31 % menší kamerový systém TrueDepth navrhnutý tak, aby uvoľnil priestor na displeji a bol ešte schopnejší Prerobený senzor priblíženia teraz rozpozná svetlo spoza displeja, čím šetrí ďalší priestor.  Pokročilé zobrazovacie algoritmy aby Dynamic Island reagoval kdekoľvek, kde klepnete, potiahnete alebo podržíte Animácie, navrhnutý tak, aby vyzeral a cítiť sa ako tekutina vďaka hardvérovému a softvérovému anti-aliasingu poháňanému kremíkom Apple.

1

Teraz je vaša uzamknutá obrazovka vždy viditeľná, takže na ňu nemusíte ani klepať, aby ste mali prehľad. Keď je iPhone otočený lícom nadol alebo vo vrecku, stmavne, aby sa šetrila výdrž batérie. Celý deň výdrž batérie 4 aj s toľkými nové schopnosti.

1

Úžasná výdrž batérie

Úžasná celodenná výdrž batérie na iPhone 14 Pro. Až do 23 hodín prehrávania videa na iPhone 14 Pro a 29 hodín na iPhone 14 Pro Max. Pridajte nabíjačku MagSafe pre rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie.

1

Displej

Veľkosť displeja:6.1"
Rozlíšenie displeja:1179 x 2556 px
Typ displeja:Super Retina XDR OLED
Vlastnosti displeja:HDR10, Dolby Vision
Jemnosť displeja (PPI):460 PPI
Maximálny jas:2000 nitov
Obnovovacia frekvencia:120 Hz
Vzorkovacia frekvencia dotyku:360 Hz
Krytie displeja:Corning-made Glass, Ceramic Shield Glass

Výkon

Operačný systém:iOS 16, upgradable to iOS 16.2
Čipová sada:Apple A16 Bionic (4 nm)
Frekvencia procesora (GHz):Hexa-core (2x3.46 GHz Everest + 4x2.02 GHz Sawtooth)
Grafický čip:Apple GPU (5-core graphics)
Počet jadier procesora:6 x
Veľkosť RAM:6 GB
Typ pamäte RAM:LPDDR4X
Veľkosť úložiska:128 GB
Typ úložiska:NVMe
Senzory:čítačka tváre (FaceID), akcelerometer, barometer, gyro, kompas, proximity, Ultra Wideband (UWB) support, satelitné SOS (SMS prijímanie/odosielanie)
Kapacita batérie:Li-Ion 3200 mAh (12.38 Wh)

Pripojenie

Slot na pamäťové karty:nie
Počet SIM kariet:1
Typ SIM karty:Single SIM (Nano-SIM and eSIM)
Najrýchlejšia dátová sieť:5G
Pásma LTE 4G:900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz, 850 MHz
Bezdrôtové pripojenia:Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/6, Dual-band, Hotspot), Bluetooth 5.3(A2DP, LE), GPS(L1+L5), GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS, NFC
Drôtové pripojenie:Lightning, USB 2.0

Multimédiá

Rozlíšenie hlavného fotoaparátu:48 + 12 + 12 MPx
Špecifikácia fotoaparátov:48(f/1.8, 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS), 12(f/2.8, 77mm (telephoto), 1/3.5", PDAF, OIS, 3x optical zoom), 12(f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF TOF 3D LiDAR scanner (depth))
Vlastnosti zadného fotoaparátu:Dual-LED dual-tone flash, HDR (photo/panorama)
Zadná videokamera:4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120/240fps, 10-bit HDR, Dolby Vision HDR (up to 60fps), ProRes, Cinematic mode (4K@24/30fps), stereo sound rec.
Predná videokamera:4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120fps, gyro-EIS
Rozlíšenie predného fotoaparátu:12 MPx (f/1.9, 23mm (wide), 1/3.6", PDAF, OIS (unconfirmed) SL 3D, (depth/biometrics sensor))
Vlastnosti predného fotoaparátu:HDR, Cinematic mode (4K@24/30fps)

Vzhľad

Farba:čierna (Space Black)
Konštrukcia:dotykový
Rozmery (v x š x h):147.5 x 71.5 x 7.9 mm
Hmotnosť (g):206 g

Ďalšie informácie

Rýchle nabíjanie:20 W+((PD2.0) 50% za 30 minút)
Rýchle bezdrôtové nabíjanie:15 W
Qi magnetické rýchle bezdrôtové nabíjanie:7.5 W
Reverzné bezdrôtové nabíjanie:nie
Funkcie nabíjania:rýchle nabíjanie, bezdrôtové nabíjanie MagSafe/Qi
Vode a prachu odolný:IP68 (6 m na 30 minút
Nárazu odolný:bez certifikácie
Apple Pay:áno (Visa, MasterCard, AMEX certified)
Rádio:nie
Reproduktory:stereo reproduktory
Krytie telefónu v predu, zozadu a rám:Cermaic Shield Glass (vpredu), sklo Corning-made (vzadu), hliníkový (rám)(letecký hliník)
Batéria:neodnímateľná
Značka:Apple
Obsah balenia:mobil, Lightning kábel, ihla na vyberanie SIM, dokumentácia

Recenzia

Recenzia k produktu: Apple iPhone 14 Pro 128GB Space Black Nový z výkupu

    Kvalita
    Cena

Zavoláme ti naspäť

Zanechaj nám tvoje tel. číslo,
zavoláme ti späť.

0901 90 10 10

Po-Pia: 8:00 - 16:00,
pre volanie kliknite na ikonu.