AKCIA! PRI OSOBNOM ODBERE NA PREDAJNI DOPRAVA ZDARMA

Samsung Galaxy A23 5G A236B 4GB/64GB Black Nový z výkupu

Samsung Galaxy A23 5G A236B 4GB/64GB Black Nový z výkupu

Viac pohľadov

  • NOVÉ Z VÝKUPU

Napísať recenziu

SKU: 2215700091

Značka: Samsung


Nie je na sklade


209,99 € bez DPH 209,99 €

Osobitný režim DPH (0%), podľa §66 zákona č. 222/2004 Z.z. Nie je možné uplatniť odpočet DPH.

Ceny v eshope a na predajni sa môžu líšiť

Bezproblémové a plynulé streamovanie, gaming na plné obrátky, bleskové sťahovanie a zdieľanie. Nechajte sa strhnúť fantastickou rýchlosťou 5G sietí novej generácie, ktoré sú zárukou toho najkvalitnejšieho prenosu všetkého multimediálneho obsahu na vašom Samsung Galaxy A23 5G. Pokročilá platforma Qualcomm Snapdragon poskytujúca dostatok operačnej pamäte RAM je pripravená na všetky vaše aktivity – od surfovania po internete až po náročnejšie úlohy. Nedostatok miesta vám taktiež nehrozí, pretože interné úložisko poskytuje dostatočnú kapacitu. Navyše ju v prípade potreby viete rozšíriť pomocou microSD karty až o 1 TB.


Čítať viac

Nové z výkupu

Produkty označené ako "Nové z výkupu":

  • neboli nikdy používané
  • na produkte je originálna ochranná fólia
  • balenie obsahuje kompletné, nerozbalené príslušenstvo.
  • originál krabica môže byť otvorená z dôvodu kontroly kompletnosti obsahu balenia 

Záruka 24 mesiacov



Detaily

Jednoduchý, ale pôsobivý Galaxy A23 5G

Dizajnové riešenie Ambient Edge spája na zadnej strane Galaxy A23 5G fotoaparát s matným povrchom a vytvára tak typický ikonický vzhľad. Dodáva sa v čiernej, bielej, svetlomodrej a oranžovej farbe, takže si môžete vybrať presne ten, ktorý bude dokonale ladiť s vaším osobným štýlom.

1

Úžasný výkon, s ktorým toho zvládnete oveľa viac

Galaxy A23 5G kombinuje nekompromisný výkon čipsetu Qualcomm Snapdragon 695  s 4 GB/6 GB/8 GB RAM pre rýchle a efektívne plnenie vašich úloh. Užite si kapacitu 64 GB/128 GB interného úložiska, ktoré v prípade potreby môžete ďalej rozšíriť až 1 TB MicroSD kartou.

1

Super plynulé prehliadanie pre bohaté vizuálne zážitky

Nebojte sa chcieť viac. So 6,6-palcovým Infinity-V displejom zariadenia Galaxy A23 5G sa vám otvárajú nové možnosti pri prezeraní multimediálneho obsahu i multitaskingu. Vďaka technológii FHD+ a obnovovacej frekvencii 120 Hz si každý deň užijete ostré a čisté vizuály, ktoré si budete môcť vychutnať v krásne plynulom zobrazení.

1

Rozšírte si perspektívu so štvornásobným fotoaparátom

Galaxy A23 5G posunie vaše fotografické schopnosti na novú úroveň. Tvorte ostrejšie a jasnejšie zábery s hlavným 50 Mpx fotoaparátom a optickým stabilizátorom obrazu (OIS), rozšírte svoj pozorovací uhol s ultraširokouhlou kamerou, prispôsobte zaostrenie pomocou Depth fotoaparátu a priblížte sa k detailom s makro objektívom.

1

Natáčajte a foťte ako profesionál

Zachyťte svoj svet v pohybe. S optickým stabilizátorom obrazu (OIS) dokáže váš Galaxy A23 5G nahrávať plynulejšie videá s omnoho jemnejšími detailmi aj pri slabom osvetlení.

Rovnako ako ľudský zrak, aj 5 Mpx ultraširokouhlý objektív vidí svet v 123-stupňovom uhle záberu a dodá tak viac perspektívy všetkému, čo zachytíte zvedavým hľadáčikom svojho fotoaparátu.

 

2 Mpx Depth fotoaparát vám umožní pracovať s hĺbkou ostrosti a dodá vašim záberom priam umelecký rozmer. Upravte rozostrenie pozadia pre úžasne kvalitné portréty, vďaka ktorým váš objekt skutočne vynikne.

Odteraz bude selfie skutočne len o vás. S obľúbeným bokeh efektom, ktorý je súčasťou predného 8 Mpx fotoaparátu, naplno vynikne vaša úžasná osobnosť.

1

Prekročte hranice bežného zážitku z počúvania s Dolby Atmos

Pripojte slúchadlá a nechajte sa pohltiť technológiou Dolby Atmos. Tá vás obklopí priestorovým zvukom, pri ktorom budete mať pocit, že sa nachádzate priamo v centre diania. Posuňte svoj filmový alebo herný večer na vyššiu úroveň so špičkovým audiom, ktoré vás vtiahne priamo do scény.

1

Chránte to, na čom vám záleží

Samsung Knox je zabudovaný v hardvéri a softvéri zariadenia, pričom poskytuje ochranu od prvého okamihu jeho zapnutia. Viacvrstvovým zabezpečením sa postará o vaše najcitlivejšie dáta a vytvára obranný štít pred škodlivým malvérom či inými hrozbami.

So vstavaným snímačom odtlačkov prstov na obrazovke sa môžete v momente prihlásiť do svojich aplikácií a webových stránok bez kompromisov v oblasti bezpečnosti. Po odomknutí telefónu vám stačí len ľahko prejsť palcom po displeji.

 

Uchovávajte svoje osobné fotografie, videá, súbory, aplikácie a dáta v bezpečí a s dokonalým prehľadom so spoľahlivou platformou Samsung Knox, ktorá chráni vaše informácie pred akýmikoľvek nežiaducimi útokmi. Pridajte svoje heslo alebo odtlačok prsta, aby ste si boli istí, že prístup k svojim údajom budete mať iba vy.

1

Vaše Galaxy Vaša cesta

Prispôsobte si svoj Galaxy pomocou One UI 4 a doprajte svojmu telefónu štýlový vzhľad. Vytvorte si nástroj na mieru, ktorý vám bezproblémovo pomôže pri vašich úlohách a sprístupní vaše obľúbené funkcie.

1

K vašim službám, kedykoľvek a kdekoľvek

Funkcia Automatického prepínania na slúchadlách Galaxy Buds vedie vaše uši k tomu, na čo by ste sa mali skutočne zamerať. Keď na tablete pozeráte film, prichádzajúci hovor sa bez problémov prenesie na váš smartfón, kde ho môžete zodvihnúť. Ukončite hovor a ste späť tam, kde ste prestali.

Riešenie Buds Together vám ponúka jednoduchý, no neprekonateľný zážitok zo spoločného zdieľania a počúvania skladieb na cestách.

 

Pri kúpe smartfónu Galaxy môžete byť úplne bez obáv. Interaktívna diagnostika a optimalizácia v aplikácii Samsung Members uľahčuje vyladenie výkonu vašich zariadení, zatiaľ čo naša linka pomoci vám umožňuje riešiť problémy v prípade, keď potrebujete ďalšiu podporu.

1

Výkon, ktorý s vami drží tempo

Nenechajte sa zastaviť. Silná batéria s kapacitou 5 000 mAh (typická) je pripravená na dlhé hodiny nerušenej práce či zábavy bez toho, aby ste museli neustále siahať po nabíjačke.

Zamerajte sa na víťazstvo. Game Booster sleduje vzorce vášho správania počas hry a podľa nich optimalizuje výdrž batérie, teplotu a využitie pamäte zariadenia, zatiaľ čo blokuje aktivity a notifikácie na pozadí, takže vás už nebude nič rušiť.

1

Displej

Veľkosť displeja:6,6 "
Rozlíšenie displeja:1080 x 2408 px
Typ displeja:PLS LCD
Jemnosť displeja (PPI):400 PPI
Maximálny jas:420 nitov
Obnovovacia frekvencia:120 Hz
Vzorkovacia frekvencia dotyku:180 Hz
Krytie displeja:Corning Gorilla Glass 5

Výkon

Operačný systém:Android 12, One UI 4.1
Čipová sada:Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm)
Frekvencia procesora (GHz):Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 660 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 660 Silver)
Grafický procesor:Adreno 619
Počet jadier procesora:8 x
Veľkosť RAM (GB):4 GB
Typ pamäte RAM:LPDDR4X
Veľkosť úložiska (GB):64 GB
Typ úložiska:UFS 2.1
Senzory:čítačka odtlačkov, akcelerometer, gyroskop, proximity, kompas
Kapacita batérie:Li-Po 5000 mAh

Pripojenie

Slot na pamäťové karty:microSDXC (dedikovaná)
Počet SIM kariet:2
Typ SIM karty:Single SIM (Nano-SIM), Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Najrýchlejšia dátová sieť: (5G)
Pásma LTE:850, 1800, 1900, 2100 MHz
Bezdrôtové pripojenia:Wi-Fi(802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, direct, hotspot), Bluetooth 5.1 A2DP, LE, NFC, GPS(A-GPS), GLONASS, BDS, Galileo,  
Drôtové pripojenia:USB typ-C 2.0, 3.5mm jack

Multimédiá

Rozlíšenie hlavného fotoaparátu:50 + 5 + 2 +2 MPx
Rozlíšenie videokamery:1080p@30fps
Predná videokamera:8 MPx
Rozlíšenie predného fotoaparátu:1080p@30fps

Vzhľad

Farba:čierna (Awesome Black)
Konštrukcia:dotykový
Rozmery (v x š x h):165.4 x 76.9 x 8.4 mm
Hmotnosť (g):197 g

Ďalšie informácie

Rýchle nabíjanie:25W
Funkcie nabíjania:Game Booster
Radio:FM radio
Reproduktory:stereo reproduktory
Krytie telefónu:displej - Corning Gorilla Glass 5, zadná časť plast, plastový rám
Odolnosť voči vode a prachu:nemá
Batéria:neodnímateľná
Značka:Samsung
Obsah balenia:ihla na vyberanie SIM, USB-C kábel, dokumentácia

Recenzia

Recenzia k produktu: Samsung Galaxy A23 5G A236B 4GB/64GB Black Nový z výkupu

    Kvalita
    Cena

Zavoláme ti naspäť

Zanechaj nám tvoje tel. číslo,
zavoláme ti späť.

0901 90 10 10

Po-Pia: 8:00 - 16:00,
pre volanie kliknite na ikonu.