AKCIA! PRI OSOBNOM ODBERE NA PREDAJNI DOPRAVA ZDARMA

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 8/256 GB, Dual SIM, Midnight Black - SK distribúcia

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 8/256 GB, Dual SIM, Midnight Black - SK distribúcia

Viac pohľadov

Napísať recenziu

SKU: 1110510181

Značka: Xiaomi


Skladom v 1 predajniach

Dostupnosť v predajniach

365,83 € bez DPH 439,00 €

Kúp tento mobil lacnejšie o 39,01€

Pozrieť ponuku

Ceny v eshope a na predajni sa môžu líšiť

Produkt v inej farbe:

Smartfón Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G disponuje kvalitným 6,67" AMOLED displejom so svetelnosťou až 1800 nitov a 120 Hz, 8-jadrovým procesorom Mediatek Dimensity 7200 Ultra či skvelým 200 Mpx hlavným fotoaparátom a 16 Mpx selfie kamerou. Smartfón ponúka možnosť Dual SIM, stereo reproduktory, čítačku odtlačkov, GPS, NFC, rýchle nabíjanie 120W vďaka USB-C, veľká batéria 5000mAh a nechýba ani vodeodolnosť na úrovni IP68.


Čítať viac


Detaily

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G

Harmonický a elegantný vzhľad s ľahkou a jasnejšou bezrámovou zakrivenou obrazovkou. Jedinečný dvojfarebný dizajn, ikonický dizajn fotoaparátu, ultra tenký spodný rám s hrúbkou 2,37 mm. Krásne, intenzívne farby, čierna (Midnight Black), fialová (Aurora Purple) a biela (Moonlight White).

1

Procesor vlajkovej lode

Výkonný osemjadrový procesor MediaTek Dimensity 7200 Ultra postavený na 4nm procesom poskytuje vysokorýchlostný výstup pre plynulé mobilné hranie s vysokou obnovovacou frekvenciou. Takmer 4 000 mm² chladiča VC a 11 000 mm² grafitovej chladiacej plochy poskytujú najlepší chladiaci výkon v rade Redmi!

Redmi Note 13 Pro+ 5G, ktorý sa môže pochváliť až 8/12 GB RAM a 256/512 GB úložiskom, spúšťa aplikácie rýchlejšie a dokáže uložiť toľko fotiek a videí, koľko chcete. Kombinácia extra veľkej pamäte RAM a úložiska vám umožní vychutnať si to, čo máte radi, bez obáv o miesto. Rozšírenie pamäte vám umožňuje pridať až 12 GB RAM pre plynulejší zážitok.

1

Nový štandard pre zobrazenie

Nový 6,67" AMOLED na úrovni vlajkovej lode s najnovším luminiscenčným materiálom poskytuje nádherné farby a pohlcujúci zážitok zo sledovania. Viaceré možnosti obnovovacej frekvencie do 120 Hz sa inteligentne prispôsobujú rôznym scenárom. Znížená spotreba energie zaisťuje stabilnejšie zobrazenie a plynulejší zážitok zo sledovania.

Obrazovka HDR v kinematografii dynamicky upravuje obraz tak, aby sa zachovalo živé vykreslenie svetla a tieňov. Redmi Note 13 Pro+ 5G je vybavený duálnymi reproduktormi podporujúcimi panoramatický zvuk a prináša mimoriadny audiovizuálny zážitok, vďaka ktorému si budete môcť vychutnať trháky kedykoľvek a kdekoľvek.

Špičková technológia stmievania obrazovky bola optimalizovaná pre tmavé displeje a je nielen schopná produkovať presné farby pri slabom osvetlení, ale tiež výrazne znižuje únavu očí spôsobenú stroboskopickými efektmi v prostredí so slabým osvetlením. Certifikovaný troma certifikátmi TUV Rheinland, cirkadiánne priateľský displej pomáha znižovať únavu očí úpravou teploty farieb na základe používanej aplikácie a času východu a západu slnka.

Vďaka praktickému snímaču odtlačkov prstov na obrazovke Redmi Note 13 sú odomykanie, platba a ďalšie operácie vzdialené len jedným klepnutím. Plynulé odomykanie je ďalej vylepšené nižším oslnením, čím sa znižuje stimulácia očí pri odomykaní v prostredí so slabým osvetlením. Svoju srdcovú frekvenciu môžete sledovať aj pomocou snímača odtlačkov prstov.

1

Fotoaparát vlajkovej lode

Redmi Note 13 Pro+ 5G je vybavený hlavným fotoaparátom s rozlíšením 200 MP a podporou Super QPD pre rýchlejšie a presnejšie zaostrovanie. Výkonná kombinácia OIS a EIS dramaticky zlepšuje výkon proti otrasom. Vďaka vylepšeným zobrazovacím schopnostiam Xiaomi môžete vytvoriť majstrovské dielo pri každom stlačení spúšte. Smartfón ďalej ponúka ultra širokouhlý 8 Mpx fotoaparát a 2 Mpx macro fotoaparát.

Optická stabilizácia obrazu (OIS) kompenzuje chvenie ruky a pohyb fotoaparátu. V kombinácii s EIS (elektronická stabilizácia obrazu) funguje ako neviditeľný statív, takže môžete snímať jasnejšie snímky a videá. 

S rozlíšením až 16 320 x 12 240 vám ohromujúce detaily na každej fotografii vyrazia dych. Starostlivo vyladený objektív 7P na úrovni vlajkovej lode s ALD a až 16-in-1 pixel binning umožňuje maximálnu veľkosť pixelov 2,24 μm, čím poskytuje jasné a dynamické nočné zobrazenie.

1

Skvelé fotografie a videá

Rozlíšenie 200 megapixelov a technológia transfokácie v snímači poskytujú teleobjektívové efekty porovnateľné s tradičným optickým priblížením a až 4-násobným bezstratovým priblížením, vďaka čomu získate jasný obraz na blízko aj na diaľku. Ultra-farebné zobrazovanie zaznamenáva širší farebný gamut než tradičné sRGB, poskytuje bohatšiu gradáciu farieb a realisticky reprodukuje scénu.

12 klasických a zaujímavých filtrov dodáva vintage atmosféru s výpočtami na úrovni pixelov a živými ukážkami, čo vám umožní robiť snímky ako z filmu v každodennom živote. Vyberte si z 11 snímok a zmrazte čas a premeňte svoje fotografie na umenie.

200-megapixelový fotoaparát v kombinácii s množstvom zábavných nástrojov poháňaných algoritmom AI uľahčuje vytváranie profesionálnych fotografií, živých obrázkov a prispôsobených koláží jediným klepnutím na tlačidlo.

Výkonné algoritmy AI optimalizujú kvalitu a rýchlosť obrazu od základnej technológie nahor a oživujú každý okamih. HD motor, plánovanie zobrazovacieho subsystému na úrovni čipu, úplná integrácia modulového výpočtového výkonu. Motor Ecosphere, podporované v širokej škále aplikácií tretích strán pre ešte väčšiu kreativitu. Bionické snímanie, prideľte systémové prostriedky podľa priority toho, čo chcete zachytiť. Optická fúzia, integrované optické informácie, fúzia vesmíru a fúzia osvetlenia ďalej zlepšujú efektivitu využitia svetla. Farebný motor, výpočtová fotografia vedie k vyššej kvalite obrazu. Zrýchľujúci motor, integrujte CPU, GUP, ISP a ďalšie, aby ste maximalizovali rýchlosť zobrazovania.

1

Odolnosť a kvalita

Po prvýkrát dosiahol rad Redmi odolnosť voči vode a prachu na úrovni vlajkovej lode IP68. Používajte Redmi kedykoľvek a kdekoľvek úplne bez starostí. Displej Redmi Note 13 Pro+ 5G bol navyše optimalizovaný pre vylepšené rozpoznávanie a ovládanie dotyku, čím sa predchádza náhodným spúšťačom z vody.

Vylepšená hrúbka PCB, zosilnené rohy rámu, vnútorný hliníkový kompozitový materiál, vrstva absorbujúca nárazy. Každý Redmi Note 13 Pro+ 5G prechádza pred odoslaním mimoriadne náročnými testami, aby bol zaručený nevšedný zážitok.

1

Kopa užitočných funkcií

Smartfón ponúka celú radu funkcií, ktoré už v moderných zariadeniach nenájdete ako napríklad GPS, infračervený port, stereo s Dolby Atmos, USB-C 2.0 alebo aj NFC pre rýchle platenie.

1

Veľká batéria a rýchle nabíjanie

Redmi Note 13 Pro+ 5G, ktorý je vybavený vlastným rýchlonabíjacím čipom P1, sa môže pochváliť vyššou účinnosťou nabíjania, ako aj bezpečnejšími a odolnejšími batériami. Superrýchle rýchlosti nabíjania, aké ste ešte nikdy nevideli, vám umožnia zostať pokojný, aj keď sa ponáhľate.

19 minút na 100 % je čas nabíjania pri použití 120W nabíjačky v balení, manuálne povoľte funkciu Zvýšiť rýchlosť nabíjania a nechajte displej vypnutý. Údaje pochádzajú z laboratórií Xiaomi. Skutočné výsledky sa môžu líšiť v dôsledku rozdielov v testovacom prostredí. Pozrite si skutočné skúsenosti.

V závislosti od situácie sa prijímajú rôzne stratégie nabíjania. Batériu je možné rýchlo nabiť, keď je vybitá, a teplota a napätie sa znížia pri vysokom zaťažení, čím sa zabezpečí efektívne nabíjanie a stav batérie. 

Odstráňte prúdové obmedzenia, aby ste zvýšili rýchlosť nabíjania pri nízkej úrovni nabitia batérie. O 25 % vyššia rýchlosť nabíjania pri slabom stave batérie. Udržujte rovnomernú rýchlosť nabíjania a znížte teplotu počas hrania hier, nahrávania videa a iných scenárov vysokého zaťaženia. Dynamická úprava logiky nabíjania batérie. Oneskorenie starnutia batérie.

1

Displej

Veľkosť displeja:6.67"
Rozlíšenie displeja:1220 x 2712 px
Typ displeja:AMOLED
Vlastnosti displeja:~89.7% screen-to-body ratio, 20:9 ratio, 68B farieb, Dolby Vision, HDR10+, Always-on display
Jemnosť displeja (PPI):446 PPI
Maximálny jas:1800 nitov
Obnovovacia frekvencia:120 Hz
Vzorkovacia frekvencia dotyku:240 Hz
Krytie displeja:Corning Gorilla Glass Victus

Výkon

Operačný systém:Android 13, MIUI 14
Čipová sada:Mediatek Dimensity 7200 Ultra (4 nm)
Frekvencia procesora (GHz):Octa-core (2x2.8 GHz Cortex-A715 & 6x2.0 GHz Cortex-A510)
Grafický čip:Mali-G610 MC4
Počet jadier procesora:8 x
Veľkosť RAM:8 GB
Typ pamäte RAM:LPDDR5
Veľkosť úložiska:256 GB
Typ úložiska:UFS 3.1
Senzory:čítačka odtlačkov prstov (pod displejom, optická), akcelerometer, gyro, kompas, proximity
Kapacita batérie:Li-Po 5000 mAh

Pripojenie

Slot na pamäťové karty:nie
Počet SIM kariet:2
Typ SIM karty:Nano-SIM, eSIM or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Najrýchlejšia dátová sieť:5G
Bezdrôtové pripojenia:Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct), Bluetooth 5.3(A2DP, LE), GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS, NFC
Drôtové pripojenie:USB Type-C 2.0, OTG, infračervený port

Multimédiá

Rozlíšenie hlavného fotoaparátu:200 + 8 + 2 MPx
Špecifikácia fotoaparátov:200(f/1.7, 23mm (wide), 1/1.4", 0.56µm, multi-directional PDAF, OIS), 8(f/2.2, 120˚, (ultrawide)), 2(f/2.4, (macro))
Vlastnosti zadného fotoaparátu:Dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama
Zadná videokamera:4K@24/30fps, 1080p@30/60/120fps, gyro-EIS
Predná videokamera:1080p@30/60fps
Rozlíšenie predného fotoaparátu:16 MPx (f/2.4, (wide))
Vlastnosti predného fotoaparátu:HDR, panorama

Vzhľad

Farba:čierna (Midnight Black)
Konštrukcia:dotykový
Rozmery (v x š x h):161.4 x 74.2 x 8.9 mm
Hmotnosť (g):199 g/ 204.5 g

Ďalšie informácie

Rýchle nabíjanie:120 W wired (100% za 19 minút)
Bezdrôtové nabíjanie:nie
Reverzné bezdrôtové nabíjanie:nie
Funkcie nabíjania:rýchle nabíjanie, PD3.0
Vode a prachu odolný:IP68 (do 1.5 metra na 30 minút)
Nárazu odolný:bez certifikácie
Samsung Pay:n/a
Rádio:nie
Reproduktory:stereo reproduktory (Dolby Atmos)(24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res wireless audio)
Krytie telefónu v predu, zozadu a rám:Corning Gorilla Glass Victus (vpredu), sklo alebo silikón polymer (vzadu), hliníkový (rám)
Batéria:neodnímateľná
Značka:Xiaomi
Obsah balenia:mobil, kábel, ihla na vyberanie SIM, dokumentácia

Recenzia

Recenzia k produktu: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 8/256 GB, Dual SIM, Midnight Black - SK distribúcia

    Kvalita
    Cena

Zavoláme ti naspäť

Zanechaj nám tvoje tel. číslo,
zavoláme ti späť.

0901 90 10 10

Po-Pia: 8:00 - 16:00,
pre volanie kliknite na ikonu.