AKCIA! PRI OSOBNOM ODBERE NA PREDAJNI DOPRAVA ZDARMA

Samsung Galaxy Z Fold4 5G 12GB/512GB Graygreen Nový z výkupu

Samsung Galaxy Z Fold4 5G 12GB/512GB Graygreen Nový z výkupu

Viac pohľadov

  • NOVÉ Z VÝKUPU

Napísať recenziu

SKU: 2300000872

Značka: Samsung


Skladom v 1 predajniach

Dostupnosť v predajniach

899,99 € bez DPH 899,99 €

Kúp tento mobil lacnejšie o 200€

Pozrieť ponuku

Osobitný režim DPH (0%), podľa §66 zákona č. 222/2004 Z.z. Nie je možné uplatniť odpočet DPH.

Ceny v eshope a na predajni sa môžu líšiť

Predstavujeme technologickú lahôdku pre náročných. Prémiové inovácie v podobe vylepšeného skladacieho telefónu Galaxy Z Fold4 od spoločnosti Samsung prichádza v prepracovanejšej forme so zúženými rámčekmi a ohybným pántom. Jeho hlavný 7,6" Infinity Flex AMOLED 2X displej sa v porovnaní s predošlými modelmi rozšíril o 3mm pri zachovaní rovnakých rozmerov zariadenia. Symetrickejší dizajn, spoločne s nízkou hmotnosťou 263 gramov vám umožní maximálne ľahkú manipuláciu v každej situácií. A keď potrebujete zabrať, Galaxy Z Fold4 je plne pripravený na to obstáť vo všetkých pracovných výzvach - podpora funkcií pre intuitívny multitasking, produktívne videohovory, efektívna práca v jednotlivých oknách, hlavný 50Mpx fotoaparát, ktorý obstará rýchle zábery v špičkovom rozlíšení a ďalšie vylepšenia vám uľahčia plnenie vašich každodenných povinností. To všetko je poháňané silou 4nm procesoru Snapdragon 8+ Gen 1 a batériou s kapacitou 4 400 mAh s podporou superrýchleho nabíjania. Srdce milovníkou ekológie potom určite zaplesá pri zistení. že pri výrobe telefónu spoločnosť Samsung využil spracovaný odpadový materiál, vylovený z oceánu. Jednoducho po všetkých stránkach top smartphone, ktorý naviac myslí na budúcnosť našej planéty.


Čítať viac

Nové z výkupu

Produkty označené ako "Nové z výkupu":

  • neboli nikdy používané
  • na produkte je originálna ochranná fólia
  • balenie obsahuje kompletné, nerozbalené príslušenstvo.
  • originál krabica môže byť otvorená z dôvodu kontroly kompletnosti obsahu balenia 

Záruka 24 mesiacov



Detaily

Výkonný a produktívny Samsung Galaxy Z Fold4

Prémiové inovácie v podobe vylepšeného skladacieho telefónu Galaxy Z Fold4 od spoločnosti Samsung prichádza v prepracovanejšej forme so zúženými rámčekmi a ohybným pántom. Jeho hlavný 7,6" Infinity Flex AMOLED 2X displej sa v porovnaní s predošlými modelmi rozšíril o 3mm pri zachovaní rovnakých rozmerov zariadenia.Medzi jeho ďalšie geniálne vychytávky patrí ovládanie pomocou S Pen.

1

 

Neuveriteľná technika, nerozbitný dizajn

Táto a predchádzajúca generácia skladacieho telefónu Samsung Galaxy Z Fold4 je výnimočná svojou vysokou odolnosťou proti vode. Nemusíte sa báť, že by telefónu ohybný displej ubral na odolnosti.Dážď, ani poliatie vodou či iné podobné nehody ho vďaka stupňu krytia IPX8 nerozhádžu. Predtým by ste možno museli kupovať nový smartfón, ale svoj Z Fold4 jednoducho len utriete a môžete pokračovať v práci aj zábave. Spredu a zozadu je krytý moderným, vysoko odolným sklom Corning Gorilla Glass Victus+. Inovatívna konštrukcia si poradí s až 200 000 zloženiami a precízne vyrobený pánt chráni extrémne odolný hliníkový rám Armor Alumium.

1

 

Fotoaparát profesionálnej kvality

Na skvelé portréty nie je nikdy neskoro. Zadné fotoaparáty Galaxy Z Fold4 využívajú inovatívny hardvér a softvér, ktoré spoločne prinášajú viac svetla do fotografií pri slabom osvetlení. Od súmraku do úsvitu a ešte ďalej poskytuje výkonný procesor každému záberu inteligentné zvýšenie farieb a čistotu. S vylepšenou zadnou kamerou, Space Zoom a Nightography prinášame po prvýkrát súpravu profesionálnej úrovne v skladacej forme. Využite obrovskú hlavnú obrazovku ako hľadáčik, aby ste zdokonalili svoje fotografické zručnosti pomocou nových technológií. Stále ojedinelá je v jeho podaní aj predná 4 Mpx kamera ukrytá pod displejom, takže štandardne nie je vidieť!

1

 

Pohlcujúce a pôsobivé

Teraz sa môžete naozaj dostať do zóny. Odsunuté rámčeky a ešte viac maskovaná kamera pod displejom na úchvatnom 7,6-palcovom Infinity Flex displeji znamená, že medzi vami a vašimi obľúbenými hrami je viac obrazovky a žiadna čierna bodka.  Prechádzanie noviniek alebo kĺzanie cez hry, to všetko plynulo na displeji, ktorý sa zvyšuje až na 120 Hz. Táto sviežo citlivá obrazovka dokonca prispôsobuje obnovovaciu frekvenciu tak, aby za vás optimalizovala zobrazenie.

1

 Rovnováha medzi pracovným a súkromným životom prenesená do mobilu

Vymažte úlohy menším počtom klepnutí. Pridajte si aplikácie na panel úloh, svoju tajnú zbraň na multitasking, pre rýchlu navigáciu a preskakovanie medzi oknami a s párovaním aplikácií jedným klepnutím spustíte až tri aplikácie, pričom všetky zdieľajú jednu superproduktívnu obrazovku. Či už prepínate medzi textami alebo dobiehate e-maily, naplno využite výhody rozsiahlej hlavnej obrazovky s funkciou Multi View. Výkon ako na PC vo vrecku premení aplikácie optimalizované pomocou One UI, aby vám ponúkli zoznam možností a ďalšie funkcie na prvý pohľad.  Po vybalení prichádza Galaxy Z Fold4 s množstvom nástrojov, ktoré vám pomôžu rozhýbať sa. A keď pridáte aplikácie tretích strán optimalizované pre viacnásobné zobrazenie, každým klepnutím odomknete novú úroveň pohodlia.

1

 

 

 

Displej

Veľkosť hlavného displeja:7.6 "
Veľkosť sekundárneho displeja:6.2 "

Rozlíšenie displeja:2176 x 1812 px
Typ displeja:Dynamic Amoled
Jemnosť displeja (PPI):~373 PPI

Výkon

Operačný systém:Android 12L
Čipová sada:Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm)
Frekvencia procesora (GHz):Octa-core (1x3.19 GHz Cortex-X2 & 3x2.75 GHz Cortex-A710 & 4x1.80 GHz Cortex-A510)
Počet jadier procesora:8 x
Veľkosť RAM (GB):12 GB
Veľkosť úložiska (GB):512 GB
Senzory:čítačka odtlačkov prstov, akcelerometer, senzor priblíženia, kompas, gyroskop,barometer, Bixby, Samsung Dex/Pay, UWB 
Kapacita batérie:4400 mAh

Pripojenie

Slot na pamäťové karty:Nie
Počet SIM kariet:3
Typ SIM karty:2x Nano-SIM, 1x eSIM)
Najrýchlejšia dátová sieť:5G
Pásma 

800 MHz, 850 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz, 2600 MHz 

Bezdrôtové pripojenia:Wi-Fi, Bluetooth, GPS,A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, NFC
Drôtové pripojenia:USB Type-C 3.2, USB On-The-Go

Multimédiá

Rozlíšenie hlavného fotoaparátu:50 + 12 + 10 MPx
Rozlíšenie videokamery:4K@60fps
Predná videokamera:4K@30fps
Rozlíšenie predného fotoaparátu:10MP, 4MP(pod displejom)

Vzhľad

Farba:šedo-zelená
Konštrukcia:Fold dotykový
Rozmery (v x š x h):otvorený-155.1 x 130.1 x 6.3 mm, zatvorený-155.1 x 67.1 x 14.2-15.8 mm 
Hmotnosť (g):263 g

Ďalšie informácie

Spoľahlivosť:Výborná
Zvýšená odolnosť:IPX8 (1.5 m & 30 min)
Značka:Samsung

Recenzia

Recenzia k produktu: Samsung Galaxy Z Fold4 5G 12GB/512GB Graygreen Nový z výkupu

    Kvalita
    Cena

Zavoláme ti naspäť

Zanechaj nám tvoje tel. číslo,
zavoláme ti späť.

0901 90 10 10

Po-Pia: 8:00 - 16:00,
pre volanie kliknite na ikonu.